Νέα

Συνάντηση ΟΣΕΘ με το Δήμαρχο Θερμαϊκού

Στο πλαίσιο συναντήσεων με τους Δήμαρχους της ΠΕ Θεσσαλονίκης για την καταγραφή προβλημάτων προτάσεων και λύσεων εν μέσω πραγματοποίησης αναδιάρθρωσης του δικτύου αστικής συγκοινωνίας της πόλης από τον ΟΣΕΘ, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κωνσταντίνος Αμπατζάς συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 στα γραφεία της ΟΣΕΘ ΑΕ.

oseth-d.thermaikoy.jpg

Επίσκεψη εργασίας στην έδρα του Φορέα Δημόσιων Μεταφορών, RET του Ρότερνταμ

Επίσκεψη εργασίας στην έδρα του Φορέα Δημόσιων Μεταφορών, RET, στο Ρότερνταμ πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Ιωάννης Τσιωνάς  με τον ομόλογο του της RET,  κ. Maurice Unck.

 

unck.png

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θέρμης, κ.Θεόδωρο Παπαδόπουλο

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Θέρμης κ.Θεόδωρο Παπαδόπουλο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΟΣΕΘ ΑΕ κ.Κωνσταντίνος Αμπατζάς σήμερα, Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο της οποίας εξετάστηκαν τα προβλήματα εξυπηρέτησης της περιοχής του Δήμου Θέρμης από την αστική συγκοινωνία του ΟΑΣΘ, μεταξύ των οποίων και τα αιτήματα του Δήμου για επέκταση των λεωφορει

09032018a.jpg

Πρώτη συνάντηση εργασίας της τοπικής ομάδας του ευρωπαϊκού έργου SUNRISE

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 η πρώτη συνάντηση εργασίας της τοπικής ομάδας του ευρωπαϊκού έργου SUNRISE, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Νέου Ρυσίου με έντονη την παρουσία των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον για το έργο που πρόκειται να υλοποιηθεί στην περιοχή τους.

1.jpg

Συνάντηση με τον Διευθυντή Τροχαίας

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιο Σουρβίνο συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Αμπατζάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Τσιωνάς της ΟΣΕΘ Α.Ε.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τήρηση του Κ.Ο.Κ. σχετικά με τα Μ.Μ.Μ. της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του Οργανισμού, επισημάνθηκε η ανάγκη αντιμετώπισης συστηματικών παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. που δυσχεραίνουν ιδιαίτερα τη διέλευση των οχημάτων του ΟΑΣΘ.

20180301-4web.png

Ο ΟΣΕΘ απέκτησε λογότυπο

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ ΑΕ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη του λογοτύπου του.

logoosethcombo.png

Και πάλι «Express» η Λεωφορειακή Γραμμή Νο 83 «Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη» Ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) από την πρώτη στιγμή της σύστασής του αντιμετώπισε με αποφασιστικότητα και ευαισθησία τα συγκοινωνιακά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της, που παρέμενε σε εκκρεμότητα επί δεκαετίες.
 
Στην κατεύθυνση αυτή, ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής Νο 83 «Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη», με σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά.
 

<

Παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό για το σχεδιασμό Λογοτύπου του ΟΣΕΘ και άλλες διευκρινήσεις

Δελτίο τύπου

 

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ ΑΕ) ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό για το σχεδιασμό Λογοτύπου του ΟΣΕΘ (Αρ. Πρόσκλησης 1/2017) έως την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Αναφορικά με το έπαθλο του διαγωνισμού διευκρινίζεται ότι:

Εργαστήριο κινητικότητας για έλληνες επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη από τον ΟΣΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Aγαπητοί  φίλοι των ΣΒΑΚ,

Το ευρωπαϊκό έργο SUMPs-Up σας προσκαλεί με χαρά να συμμετάσχετε στο εργαστήριο του για Έλληνες Επαγγελματίες στον τομέα της Κινητικότητας. To εργαστήρι είναι ανοιχτό για όλους τους Επαγγελματίες Κινητικότητας που είναι πρόθυμοι να μάθουν περισσότερα για την ανάπτυξη των ΣΒΑΚ και μέσα από πρακτικά παραδείγματα άλλων πόλεων.

Μετακίνηση πρωτοετών φοιτητών με μειωμένο εισιτήριο

Ο ΟΑΣΘ ανακοίνωσε ότι οι πρωτοετείς φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας δικαιούνται μειωμένου εισιτηρίου με την επίδειξη:

1.  της βεβαίωσης εγγραφής τους στο οικείο ίδρυμα και

2.  της αστυνομικής τους ταυτότητας,