Νέα

Συνάντηση ΟΣΕΘ με το Δήμαρχο Θερμαϊκού

Στο πλαίσιο συναντήσεων με τους Δήμαρχους της ΠΕ Θεσσαλονίκης για την καταγραφή προβλημάτων προτάσεων και λύσεων εν μέσω πραγματοποίησης αναδιάρθρωσης του δικτύου αστικής συγκοινωνίας της πόλης από τον ΟΣΕΘ, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κωνσταντίνος Αμπατζάς συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 στα γραφεία της ΟΣΕΘ ΑΕ.

oseth-d.thermaikoy.jpg

Επίσκεψη εργασίας στην έδρα του Φορέα Δημόσιων Μεταφορών, RET του Ρότερνταμ

Επίσκεψη εργασίας στην έδρα του Φορέα Δημόσιων Μεταφορών, RET, στο Ρότερνταμ πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Ιωάννης Τσιωνάς  με τον ομόλογο του της RET,  κ. Maurice Unck.

 

unck.png

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θέρμης, κ.Θεόδωρο Παπαδόπουλο

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Θέρμης κ.Θεόδωρο Παπαδόπουλο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΟΣΕΘ ΑΕ κ.Κωνσταντίνος Αμπατζάς σήμερα, Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο της οποίας εξετάστηκαν τα προβλήματα εξυπηρέτησης της περιοχής του Δήμου Θέρμης από την αστική συγκοινωνία του ΟΑΣΘ, μεταξύ των οποίων και τα αιτήματα του Δήμου για επέκταση των λεωφορει

09032018a.jpg

Πρώτη συνάντηση εργασίας της τοπικής ομάδας του ευρωπαϊκού έργου SUNRISE

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 η πρώτη συνάντηση εργασίας της τοπικής ομάδας του ευρωπαϊκού έργου SUNRISE, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Νέου Ρυσίου με έντονη την παρουσία των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον για το έργο που πρόκειται να υλοποιηθεί στην περιοχή τους.

1.jpg

Συνάντηση με τον Διευθυντή Τροχαίας

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιο Σουρβίνο συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Αμπατζάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Τσιωνάς της ΟΣΕΘ Α.Ε.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τήρηση του Κ.Ο.Κ. σχετικά με τα Μ.Μ.Μ. της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του Οργανισμού, επισημάνθηκε η ανάγκη αντιμετώπισης συστηματικών παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. που δυσχεραίνουν ιδιαίτερα τη διέλευση των οχημάτων του ΟΑΣΘ.

20180301-4web.png

Ο ΟΣΕΘ απέκτησε λογότυπο

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ ΑΕ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη του λογοτύπου του.

logoosethcombo.png

Και πάλι «Express» η Λεωφορειακή Γραμμή Νο 83 «Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη» Ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) από την πρώτη στιγμή της σύστασής του αντιμετώπισε με αποφασιστικότητα και ευαισθησία τα συγκοινωνιακά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της, που παρέμενε σε εκκρεμότητα επί δεκαετίες.
 
Στην κατεύθυνση αυτή, ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής Νο 83 «Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη», με σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά.
 

<

Τρροποποίηση ονομασίας γραμμών αστικής συγκοινωνίας Νο1 και Νο28

Ο ΟΣΕΘ με την 256/02.11.2017 απόφασή του προχώρησε στην τροποποίηση της διακριτικής ονομασίας των γραμμών αστικής συγκοινωνίας Νο1 και Νο28, που εξυπηρετούν τον Τερματικό Σταθμό Ευκαρπίας, ως εξής:

Τροποποίηση χειμερινού ωραρίου λειτουργίας γραμμής αστικής συγκοινωίας Νο52 "Ν.Σ.Σ. - Α.Τ.Ε.Ι. ΣΙΝΔΟΥ"

Ο ΟΣΕΘ αποφάσισε την ενίσχυση της εξυπηρέτησης από τη γραμμή αστικής συγκοινωνίας Νο52 «Ν.Σ.Σ. – Α.Τ.Ε.Ι. ΣΙΝΔΟΥ». 'Ετσι, τροποποιείται το χειμερινό πρόγραμμα λειτουργίας της γραμμής, μόνο για τις καθημερινές σχολικές ημέρες, με την προσθήκη δρομολογίων, τα οποία θα έχουν τέρμα το Α.Τ.Ε.Ι. Σίνδου και όχι τον Τ.Σ. Σίνδου και θα φέρουν την ονομασία 52Α «Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - Α.Τ.Ε.Ι.».

Ημερομηνία εφαρμογής της ανωτέρω τροποποίησης ορίζεται η 13η Νοεμβρίου 2017.

Αναμόρφωση τιμολογιακής πολιτικής στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης από 15 Νοεμβρίου 2017

Ο ΟΑΣΘ ανακοίνωσε ότι, σε εφαρμογή της αριθμ. Α οικ.70061/ 3873/2017 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών, από την 15η Νοεμβρίου 2017 γίνεται αναπροσαρμογή των κομίστρων του.

Η  νέα πολιτική κομίστρου γίνεται δικαιότερη, έναντι της προϊσχύουσας, αφού αφαιρείται η επιπλέον επιβάρυνση των δέκα λεπτών από τα εισιτήρια που εκδίδονται από τα εντός των λεωφορείων εκδοτικά μηχανήματα.