Νέα

Και πάλι «Express» η Λεωφορειακή Γραμμή Νο 83 «Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη» Ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) από την πρώτη στιγμή της σύστασής του αντιμετώπισε με αποφασιστικότητα και ευαισθησία τα συγκοινωνιακά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της, που παρέμενε σε εκκρεμότητα επί δεκαετίες.
 
Στην κατεύθυνση αυτή, ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής Νο 83 «Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη», με σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά.
 

<

Τρροποποίηση ονομασίας γραμμών αστικής συγκοινωνίας Νο1 και Νο28

Ο ΟΣΕΘ με την 256/02.11.2017 απόφασή του προχώρησε στην τροποποίηση της διακριτικής ονομασίας των γραμμών αστικής συγκοινωνίας Νο1 και Νο28, που εξυπηρετούν τον Τερματικό Σταθμό Ευκαρπίας, ως εξής:

Τροποποίηση χειμερινού ωραρίου λειτουργίας γραμμής αστικής συγκοινωίας Νο52 "Ν.Σ.Σ. - Α.Τ.Ε.Ι. ΣΙΝΔΟΥ"

Ο ΟΣΕΘ αποφάσισε την ενίσχυση της εξυπηρέτησης από τη γραμμή αστικής συγκοινωνίας Νο52 «Ν.Σ.Σ. – Α.Τ.Ε.Ι. ΣΙΝΔΟΥ». 'Ετσι, τροποποιείται το χειμερινό πρόγραμμα λειτουργίας της γραμμής, μόνο για τις καθημερινές σχολικές ημέρες, με την προσθήκη δρομολογίων, τα οποία θα έχουν τέρμα το Α.Τ.Ε.Ι. Σίνδου και όχι τον Τ.Σ. Σίνδου και θα φέρουν την ονομασία 52Α «Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - Α.Τ.Ε.Ι.».

Ημερομηνία εφαρμογής της ανωτέρω τροποποίησης ορίζεται η 13η Νοεμβρίου 2017.

Αναμόρφωση τιμολογιακής πολιτικής στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης από 15 Νοεμβρίου 2017

Ο ΟΑΣΘ ανακοίνωσε ότι, σε εφαρμογή της αριθμ. Α οικ.70061/ 3873/2017 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών, από την 15η Νοεμβρίου 2017 γίνεται αναπροσαρμογή των κομίστρων του.

Η  νέα πολιτική κομίστρου γίνεται δικαιότερη, έναντι της προϊσχύουσας, αφού αφαιρείται η επιπλέον επιβάρυνση των δέκα λεπτών από τα εισιτήρια που εκδίδονται από τα εντός των λεωφορείων εκδοτικά μηχανήματα.

Παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό για το σχεδιασμό Λογοτύπου του ΟΣΕΘ και άλλες διευκρινήσεις

Δελτίο τύπου

 

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ ΑΕ) ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό για το σχεδιασμό Λογοτύπου του ΟΣΕΘ (Αρ. Πρόσκλησης 1/2017) έως την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Αναφορικά με το έπαθλο του διαγωνισμού διευκρινίζεται ότι:

Εργαστήριο κινητικότητας για έλληνες επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη από τον ΟΣΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Aγαπητοί  φίλοι των ΣΒΑΚ,

Το ευρωπαϊκό έργο SUMPs-Up σας προσκαλεί με χαρά να συμμετάσχετε στο εργαστήριο του για Έλληνες Επαγγελματίες στον τομέα της Κινητικότητας. To εργαστήρι είναι ανοιχτό για όλους τους Επαγγελματίες Κινητικότητας που είναι πρόθυμοι να μάθουν περισσότερα για την ανάπτυξη των ΣΒΑΚ και μέσα από πρακτικά παραδείγματα άλλων πόλεων.

Λειτουργία εκδοτηρίων εισιτηρίων αστικής συγκοινωνίας από τον ΟΑΣΘ στις 30-9 και 1-10-2017

Ο ΟΑΣΘ ενημερώνει το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης ότι θα λειτουργήσουν τα κάτωθι εκδοτήρια εισιτηρών αστικής συγκοινωνίας στις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του:

A. ΣΑΒΒΑΤΟ 30/9/2017

1.Εκδοτήριο ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ            08:00 - 15:45

2.Εκδοτήριο ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ              08.00 - 15:45

Μετακίνηση πρωτοετών φοιτητών με μειωμένο εισιτήριο

Ο ΟΑΣΘ ανακοίνωσε ότι οι πρωτοετείς φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας δικαιούνται μειωμένου εισιτηρίου με την επίδειξη:

1.  της βεβαίωσης εγγραφής τους στο οικείο ίδρυμα και

2.  της αστυνομικής τους ταυτότητας,

ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΟΣΕΘ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΣΑΣΘ

Με τον νόμο 4482/2017 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 25η Ιουλίου 2017 ιδρύθηκε η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης Ανώνυμη Εταιρία».

Μετονομασία στάσης γραμμής αστικής συγκοινωνίας Νο20

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, αποφάσισε την αλλαγή της ονομασίας της στάσης αστικής συγκοινωνίας «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 2», της λεωφορειακής γραμμής Νο 20, στην ομώνυμη οδό, με κωδικό στάσης Γ-04/043 και κωδικό IVR1298, σε «ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ».

Ως ημερομηνία εφαρμογής ορίζεται η 15η Μαΐου 2017.